Aplikacioni që paralajmëron tërmetin

88240971_img_2966

 

Një aplikacioni i ri e transformon smartphone-nin  në një matës dhe paralajmërues të tërmeteve.

I njohur me emrin “MyShake”, aplikacioni është krijuar për të parandaluar  viktimat si dhe të jep mundësinë për tu paralajmëruar disa sekonda para se tërmeti të ndihet.

Ky aplikacion mund të shkarkohet pa pagesë dhe nëpërmjet opsioneve mund të vendoset një alarm i cili bie disa sekonda para se të ndihet tërmeti.

Pin It