Apple Watch kryesuese në tregun global

 

apple-watch-series-2-2

Apple Watch vazhdon të kryesojë në tregun global edhe pse shitjet e Seria 1 dhe Seria 2 kanë qenë të pakta, kështu thonë të dhënat e një firme kërkimore.

Firma kërkimore IDC raporton se në tre mujorin e tretë të këtij viti, krijuesit e orëve të zgjuara shitën 2.7 milion njësi të kombinuara me kontabilitetin Apple për 41.3% e cila e vetme shiti 1.1 milion njësi.

Gjithashtu kompania Fruit ndiqet nga Garmin në vendin e dytë e cila shiti 0.6 milionë njësi gjatë kësaj periudhe, ndërsa Samsung u rendit i treti me 0.4 milion njësi të dërguara.

Pin It