Smartphone, në rritje shitja e telefonave të përdorur

Smartphon-ët gjithnjë e më shumë po shiten të përdorur. Sipas analistëve të Counterpoint, shkruan Wall Street Journal, në botë një në dhjetë celularë është i “ripërdorur”, dhe cikli i jetës së pajisj...

INSTAT: 1% e kompanive mbulojnë gjysmën e tregut

Gati gjysma e shitjeve në të gjithë territorin shqiptar mbulohen nga vetëm 1% e bizneseve shqiptare, të cilat janë kompanitë e mëdha që numërojnë më shumë se 50 punonjës. Këto ndërmarrje mbulojnë 38,...

Apple Watch kryesuese në tregun global

  Apple Watch vazhdon të kryesojë në tregun global edhe pse shitjet e Seria 1 dhe Seria 2 kanë qenë të pakta, kështu thonë të dhënat e një firme kërkimore. Firma kërkimore IDC raporton se në tre...

Samsung ndalon shitjen e Galaxy Note7

Mediat amerikane raportojnë që Samsung i ka pezulluar shitjen e Galaxy Note7, pas denoncimeve mbi faktin se pajisja merr flakë. “Mbetemi të përqëndruar që të punojmë nga afër me autoritetet për të nd...

Kreditë e këqija, bankat nxjerrin 1243 prona në shitje

Bankat tregtare në vendin tonë janë në një fazë intensive të shitjes së pronave që tashmë kanë në zotërim nga moskthimi i kredive. Sipas njoftimeve që bankat kanë bërë në web-et e tyre zyrtare janë 1...

Microsoft nxjerr Lumia-n nga tregu në fund të vitit

  Microsoft në fund të këtij viti do të mbyllë shitjet për të gjithë telefonët e saj Lumia. Numri i pajisjeve telefonike Lumia nuk është shumë i madh në treg, pasi Microsoft e ka ngadalësuar çdo herë...

Rekord shitjesh të fanelave të Kombëtares Shqiptare

Fanelat e Kombëtares Shqiptare janë ndër më të shtrenjtat, por kjo nuk ka penguar që ato të shiten me shifra rekord. Me një çmim prej rreth 90 eurosh, deri tani janë shitur mbi 50 mijë në Europë, Ame...