Blackberry vjen me touchscreen

black_3180-635x358

Për të gjithë butonadashësit e Blackberry-it ka një lajm i ri. Kompania BlackBerry ka vendosur që të largojë modelin klasik të telefonave me butona fizik.

Sipas The Independent, modeli i ri do të jetë me “touchscreen” dhe arsyeja për këtë sipas projektuesve është për t’u ofruar një performancë më të mirë përdoruesve të tyre.

Blackberry klasik, kishte dalë në treg në vitin 2014 për konsumatorët të cilëve iu pëlqente dukja dhe butonat fizik.

Pin It