SPEKTRUM JETËSOR – SI RRITEN BREZAT?

SPEKTRUM JETËSOR – SI RRITEN BREZAT? (DT 8.2.2016) E ftuar: Hasije Muça Vizitë në shtëpinë e nxënësve. Këshillat dhe sugjerimet e një mësueseje të përkushtuar dhe shumë të respektuar që i dha s...

SPEKTRUM JETËSOR – MBULESA ISLAME

SPEKTRUM JETËSOR – MBULESA ISLAME (1.2.2016) Çfarë simbolizon mbulesa për vajzat besimtare? Të ftuara: Zamira Merja dhe Misada Lecini Mbulesa për vajzat besimtare cilësohet si një petk devotshm...

VISARE SHQIPTARE – GORA

“VISARE SHQIPTARE” – GORA Në këtë emision flitet për krahinën verilindore, Gorën, Kukës. Një zonë me histori dhe tradita që duhen dëgjuar nga shqiptarët. Le të njihemi me mjeshtrat e gjellërave dhe e...

MELODI E ZEMRËS – ADHURIMI

“Melodi e Zemrës” – Adhurimi. Ky emision flet për dimensionin që merr adhurimi në jetën e njeriut. Pse njeriu ka nevojë për adhurim? Ku qëndron urtësia e adhurimit të Allahut? Si mund te thellohemi n...