Dera e frigoriferit, vendi i gabuar për produktet e qumështit

‘Good Housekeeping’ na këshillon sesi t’i organizojmë gjërat në frigoriferin e shtëpisë., konkretisht qumështin.

Sipas Good Housekëping qumështi nuk duhet të qëndrojë në derën e frigoriferit, aty ndodhet pjesa më e ngrohtë e tij dhe qumështi mund të prishet.

Në vend të mbajtjes aty, GH sugjeron që produktet e qumështit t’i mbani në pjesën e poshtme ose të mesme të rafteve të frigoriferit pasi janë më të ftohta.

Pin It