Higjiena në bregdet, ISSH vijon kontrollet

20_dr

Inspektorati Shtetëror i Shëndetësisë ka nisur kontrollin e të gjithë subjekteve që ofrojnë shërbime për pushuesit në bregdetin shqiptar. Respektimi i kushteve higjieno-sanitare është një nga standardet kryesore për sigurinë e qytetarëve që pushojnë në brigjet e ujërave detare e liqenore të vendit tonë.

Këto kontrolle synojnë të parandalojnë problematikat shëndetësore që mund të shfaqen te pushuesit dhe banorët e zonave bregdetare. Në bashkëpunim dhe me pushtetin vendor subjektet janë duke u monitoruar me qëllim  dhe rritjen e cilësisë së shërbimit në zonat turistike në vend.

 

Pin It