Kanë faj mjekët, apo Mourinho?

mourinho

Duket se portugezi dyshon në cdo gjë. Numri i madh i dëmtimeve që ka në klub, e bën atë të mendoj se nuk ka doktorë të zotë në klubin e Manchester United.

Dhe historia përsëritet me Special One. Jose Mourinho vitin e kaluar kishte probleme me fozioterapisten e Chelseat, Eva Carneiro, të cilën e kishte përjashtuar nga skuadra e parë.

Ngjarja kaloi cdo lloj kufiri, deri aty, ku shoqata e mjekëve u mblodh me një deklaratë për shtyp kundër trajnerit.

E njëjta gjë pritet të ndodh edhe me mjekët e Unitedit, me të cilët Mourinho nuk është fare i lumtur.

Lëndimet e fundit të Eric Bailly, Chris Smalling, Luke Shaë dhe Antonio Valencia, si dhe të mëpershmet h e Mkhitaryan, Ëayne Rooney, Phil Jones, Anthomy Martial dhe Jesse Lingard, kanë bërë që Mourinho të dyshoi në stafin mjekësorë.

Dhe normalisht lind pyetja: Kush e ka faji, mjekët apo Mourinho?

Pin It