Kanë faj mjekët, apo Mourinho?

Duket se portugezi dyshon në cdo gjë. Numri i madh i dëmtimeve që ka në klub, e bën atë të mendoj se nuk ka doktorë të zotë në klubin e Manchester United. Dhe historia përsëritet me Special One. Jose...

Mjekët: Mjalti lufton problemet me kolitin

Sipas të dhënave mjekësore dhe rasteve që trajtojnë mjekët proktolog, kjo problematikë, po pëson rritje tek të rinjtë të cilët janë të prirur të konsumojnë vetëm ushqime të thata. Përpara se ti drejt...