Këto shiten çdo 7 sekonda në internet

Roli i internetit të faqet e tregtisë online është gjithnjë e më i rëndësishëm, edhe në faqe të veçanta si ajo e eBay.Vetëm kjo faqe në 2015 ka regjistruar një artikull të shitur çdo 7 sekonda nga kategoria “pjesë këmbimi dhe aksesorë”.

Që nga gomat, vajrat, dritat, frenat, panelet, e deri tek karoceritë, gjithçka e blerë online. Komoditeti, zgjedhjet e shumta, dhe çmime shpesh të leverdisshme, janë faktorët që çojnë në këto shifra.

Ky treg gjithnjë në rritje ka sjell dhe një vëmendje dhe energji më të madhe të faqeve të tilla.

Duke parë blerjet e shumta online, kompani të ndryshme po investojnë gjithnjë e më shumë në këtë sektor.

 

Pin It