Kujdesi gjatë festave, Tahiri publikon 22 këshillat për qytetarët

festa19

Ministria e Brendshme publikon listën me 22 këshilla për të ruajtur sigurinë gjatë festave të fundvitit. Këtë herë ministri Saimir Tahiri ka zgjedhur t’i transmetojë këshillat përmes disa fotove të publikuara në rrjetin social Facebook.

Përmes këtyre fotove Tahiri ndër të tjera këshillon qytetarët të shmangin ekspozimin e blerjeve, postimeve në rrjetet sociale dhe të ruajnë sendet me vlerë, për të mos tërhequr grabitësit.

Këshillat janë si më poshtë:

festa1

festa2

festa3

festa4

festa5

festa6

festa7 festa8 festa9 festa10 festa11 festa12 festa13 festa14 festa15 festa16 festa17 festa18 festa19 festa20 festa21 festa22

Pin It