SHBA, zgjedhjet dhe siguria kibernetike

Mes shqetësimeve se armiq të huaj, më të shquarit mes tyre nga Rusia, mund të bëjnë përpjekje për të përdorur dobësitë në sistemin e votimit elektronik amerikan për të ndikuar në rezultatin e zgjedhj...

Siguria në punë, objektivat e reja për 2016-2020

Statistikat tregojnë se numri i aksidenteve në punë në Shqipëri është shumë i lartë, ndërsa bizneset që zbatojnë rregullat e sigurisë dhe shëndetit në punë janë të paktë. Strategjia e Sigurisë dhe Sh...