Ky park pyjor është me të vërtetë i mrekullueshëm

Ky është parku me bukuri të rrallë ku mund të  relaksuar duke larguar vëmendjen nga gjithçka. Arkitektët e Studio Dror do të transformojnë një hapësirë të gjelbër ekzistuese që ndodhet gjashtë milje nga qendra e qytetit të Stambollit në një shesh lojrash për të gjitha moshat. Parku i quajtur “Parkorman” do të ketë rrugë me pemë, trampolinë, madje dhe një shatërvan në formë kubike që rrethon vizitorët me ujë. Arkitektët projektuan parkun rreth pyllit, duke lënë çdo pemë në vend.

Pin It