Lenovo sjellë celularë dhe tableta të përthyeshme

Lenovo paraqiti pajisjet e tij më të fundit me Android e që mund të përthyhen. Celularët android, të quajtur “Cplus”, mund të përthyhen e të vendosen në kyç si orë dore.

Tabletat mund të palosen ose të shpalosen sipas nevojës së madhësisë së ekranit. Koncepti është paraqitur edhe disa ditë më parë nga një tjetër kompani kineze, ndërkohë që Lenovo premton t’i hedhë këto shumë shpejt në treg.

Pin It