Lezhë, zyrë e posaçme në ndihmë të gruas

4572783979

Në Lezhë është çelur një zyrë e posaçme në mbështetje të gruas. Qëllimi është adresimi i çdo problemi që përballen gratë e këtij rajoni, ku nuk janë të pakta rastet e denoncuara për dhunë në familje. Hapet në Lezhë një zyrë e posaçme në ndihmë të gruas. Qëllimi është që Gratë e Rajonit të Lezhës do të kenë një derë të hapur dhe një zë mbrojtes për zgjidhjen e problemeve me të cilat përballen çdo ditë.

Pin It