LIBRI & KULTURA – ARTI PAMOR I RILINDJES

https://soundcloud.com/spektrum-group/libri-kultura-arti-pamor-i-rilindjes

LIBRI & KULTURA – ARTI PAMOR I RILINDJES (1.12.2015)

Arti i Rilindjes Shqiptare, përfaqësuesit e tij më kryesor, temat të cilat ka trajtuar, marrëdhëniet e tij me fushat e tjera të kulturës dhe raportet që ka krijuar ky art me atë të mëvonshmin e deri më sot.
Për të folur për këtë çështje, e ftuar në studio, artistja znj. Blerina Llalla, piktore.

Pin It