MAS publikon rezultatet e provimit të matematikës për maturantët

Testi-i-matures

Ministria e Arsimit ka publikuar sot rezultatet e provimit të dytë të Maturës Shtetërore, të gjithë maturantët janë njohur sot me rezultatet.

Provimi i matematikës ishte i treti në renditje dhe më pas vinin lëndët me zgjedhje rezultatet e të cilave nuk kanë dalë ende.

Notat mund t’i gjeni në faqen e agjencisë Kombëtare të Provime AKP.

Pin It