Njihuni me hotelin fluturues

Teknologjia po arrin kulmet e saj. Tani perveç kompjuterave shumë të shpjetë, smartphone-ve dhe pajisjeve të tjera të teknologjisë, shpikësit nuk kanë të ndalur.

Bëhet fjalë për një hotel fluturues.

Hoteli është konceptuar të jetë i levizshëm dhe të shijohen pushime në mal, det apo vende të tjera.

final submission-160506_radicalinnovation_hok-updated3 final submission-160506_radicalinnovation_hok-updated6 final submission-160506_radicalinnovation_hok-updated7 final_submission-160506_radicalinnovation_hok-updated5 screen shot 2016-06-20 at 9.04.02 am

Pin It