Studimet jashtë vendit, MAS publikon emrat e atyre qe u janë njehsuar diplomat

91154518c6f0cafa827116d9e4363014_M

 Ministria e Arsimit ka publikuar emrat e studentëve që u janë njehësuar diplomat deri në datën 1 qershor. Janë 240 të rinj të cilëve u janë njohur studimet që kanë kryer jashtë shtetit dhe që mund të punojnë apo të vazhdojnë një tjetër program studimi në Shqipëri. Gjithashtu pa u njohur studimet nga MAS, asnjë i ri nuk mund të punojë në institucionet publike në Shqipëri.

Pin It