Suedi: Sport i detyruar në orarin e punës

Praktika e aktivitetit fizik po përhapet gjithmonë  e më shumë në botën perëndimore, me qëllimin që të lehtësohet stresi i punonjësve. Në Suedi janë edhe më të avancuar se kaq: gati 70% e suedezëve b...

Lumturinë e gjeni në këto katër veprime

E harrojmë shpesh, por lumturia mund të gjendet edhe në gjërat e vogla përreth nesh. Bëjini veprimet e mëposhtme do t’ju lumturojnë shumë. 1.Hani çokollatë të errët  Është vërtetuar shkencërish...

Si ta kaloni kohën e provimeve me sukses dhe pa stres?

Koha e provimeve është një nga periudhat më të vështira për të rinjtë. Eshtë  një kohë që shpeshherë shoqërohet edhe me stress, ndaj për t’ju ardhur në ndihmë më poshtë do të gjeni 5 këshilla sesi ta...