Rritja ekonomike në 2017 pritet të jetë 3.8 %

Rritja ekonomike për vitin 2017 planifikohet të jetë 3.8 %. Ministri i Financave, Arben Ahmetaj, gjatë një konference për shtyp në fund të muajit dhjetor tha se parashikohet që Shqipëria të bëhet ven...

BSH: 60% e investimeve të huaja janë në energjetikë

Investimet e huaja gjatë tremujorit të dytë të vitit 2016 u rritën kryesisht për shkak të projekteve në energjetikë. Të dhënat tregojnë se rreth 60% e këtyre investimeve u përqendrua në projektet mad...

Uniforma e re e Kombëtares Shqiptare (Foto/Video)

Federata Shqiptare e Futbollit ka prezantuar uniformën e re të Kombëtares Shqiptare. Uniforma e re është dizajnuar nga Glon Bakalli dhe është prodhuar nga kompania ‘Macron’. Kjo e fundit do të jetë s...

Banka e Shqipërisë çel “Muzeun e Parave”

Banka e Shqipërisë çeli “Muzeun e Parave”, një muze që ka në thelb valutën shqiptare ndër shekuj, por edhe objekte të tjera historike që lidhen me të shkuarën e Bankës dhe me antikitetin. “Përurimi i...