Si të ulësh shpejtësinë me iluzione optike?!

Shpejtësia është një nga shkaktarët kryesorë të aksidenteve rrugore, nga të cilët një numër mjaft i lartë personash humbin jetën çdo ditë në mbarë botën. Në Indi kanë gjetur një mënyrë mjaft të veçan...

Këto foto ilustruese të lënë pa fjalë…!

Të gjithë kemi parë ilustrime të ndryshme të cilat mbartin mesazhe të shumta në brendinë e tyre. Por, këta ilustrime janë disi ndryshe. Konceptimi, përdorimi i linjavave, idetë e përdorura dhe realiz...