Këto foto ilustruese të lënë pa fjalë…!

Të gjithë kemi parë ilustrime të ndryshme të cilat mbartin mesazhe të shumta në brendinë e tyre.

Por, këta ilustrime janë disi ndryshe. Konceptimi, përdorimi i linjavave, idetë e përdorura dhe realizimi i tyre të lënë pa fjalë dhe të hutuar.

Secila prej fotove ilustruese përmban mesazhe të shumta. Gjithsecili nxjerr mesazhin e tij, kupton diçka ndryshe, fillon të refletojë mbi realitetin.

Këndvështrimet ndryshojnë, idetë dhe kuptimet janë të shumta.

Pin It