Drejt qiellit… Tavanet unike të xhamive

Duke vlerësuar artin Islam në përgjithësi mund të thuhet se shprehja më e mirë e artit Islam është në arkitekturë, posaçërisht ajo e ndërtimit të xhamive. Ja disa nga tavanet e xhamive të cilat, janë...

Prindërit në Indi nuk i dënojnë fëmijët, ja pse

Prindërit indian mendojnë se bërtitja nuk do të ndihmojë në edukim. Edhe fëmijët më mistrec shmangin dënimin këtu dhe ka një arsye të madhe për një qasje të tillë. Bright Side ju tregon sesi të bëhen...

Torturat e transportit publik në Indi (FOTO)

India është shteti i dytë më i madh në botë, për nga numri i pupollsisë me rreth 1.3 miliardë banorë. Rreth 23 milionë indianë në ditë, përdorin trenin për të udhëtuar dhe pikërisht për shkak të numr...

Treni që do të udhëtojë në ujë

  India pas Japonisë po punon për trenin që do të udhëtojë në botën nënujore. Trenat e krijuar nga ana e Japonisë kanë qenë një sukses i vërtetë që kur u prezantuan për herë të parë në vitin 196...