FA shpërndan ndihma në zonat e izoluara

Forcat e Armatosura kanë angazhuar helikopterë për shpëndarjen e ndihmave në zonat e izoluara, për të përballuar situatën e shkaktuar nga reshjet e dëborës dhe temperaturat e ulëta. Drejtoria e Përgj...

Përgatituni për makinat me hidrogjen

Teknologjia e makinave elektrike, po kalon nga kompanitë e mëdha tek kompanitë më të vogla. Kjo lëvizje ofron shpresa për makina më të përballueshme financiarisht për konsumatorët por edhe miqësore m...

Përgatituni për makinat me hidrogjen

Teknologjia e makinave elektrike, po kalon nga kompanitë e mëdha tek kompanitë më të vogla. Kjo lëvizje ofron shpresa për makina më të përballueshme financiarisht për konsumatorët por edhe miqësore m...