Konkurrimi, 5100 mësues në testim në 21 janar

5100 mësues, që duan të punësohen në sistemin arsimor parauniversitar, do të testohen në 21 janar, për të përfituar të drejtën e ushtrimit të profesionit. Në testim kanë të drejtë të marrin pjesë kan...

Punëdhënësit vlerësojnë motivimin më shumë se CV

Entuziazmi dhe dëshira për të punuar janë më të rëndësishme se sa vetë CV gjatë një interviste pune. Punëdhënësit preferojnë të punësojnë njerëz që në përshtypje të parë duken të përkushtuar për vend...

Ja 12 rektorët fitues të universiteteve në vend

  Pedagogët dhe studentët kanë votuar dje për drejtuesit e rinj të universiteteve në vend, ku vëmendja më e madhe ishte përqendruar pikërisht te ai i Tiranës.Në të 12-ta universitetet publike ja...