Austria do të njohë vitet e punës së shqiptarëve

Austria do të njohë kontributet shoqërore për shqiptarët që kanë punuar në këtë shtet. Shqipëria dhe Austria ranë dakord për marrëveshjen e sigurimeve shoqërore mes dy vende, e cila do të nënshkruhet...