7 ushtrime të shpejta motivuese të mëngjesit

Nisni mëngjesin ashtu siç duhet dhe vendosini vetes suaj objektiv për një ditë produktive me këto 7 ushtrime të shpejta motivuese të mëngjesit. 1) Ngrihuni herët Kërkimet tregojnë se ata që ngrihen h...

Ky është mëngjesi që ju zgjat jetën

 Nga: Blerina Bombaj, dietologe Të konsumosh mëngjes do të thotë të ulësh rrezikun e shfaqjes së disa sëmundjeve, duke filluar nga diabeti i tipit 2 deri tek sëmundjet kardiake. Duke pasur nivele më ...

Çfarë i ndodh trupit kur nuk hamë mëngjes

Vakti kryesor dhe më i rëndësishmi është mëngjesi, jo vetëm për një ditë të mirë, por edhe për një shëndet të mirë gjatë gjithë jetës. Më poshtë do të lexoni se çfarë i ndodh trupit kur nuk hani mëng...

7 ushtrime të shpejta motivuese të mëngjesit

Nisni mëngjesin ashtu siç duhet dhe vendosini vetes suaj objektiv për një ditë produktive me këto 7 ushtrime të shpejta motivuese të mëngjesit. 1) Ngrihuni herët Kërkimet tregojnë se ata që ngrihen h...

Jo banane në mëngjes, tani e di që s’duhet!

Të gjithë e dimë tashmë që mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës dhe ndoshta jeni të kënaqur që bëni pjesë tek njerëzit që nuk i rezistojnë dot tundimit për të ngrënë një vakt të mirë në mëng...

Tërshëra, një drith plot vlera!

Mëngjesi  është një nga gjërat më të rëndësishme për ta nisur një ditë siç duhet. Prej disa kohësh kemi mësuar të konsumojmë vaktin klasik të mëngjesit, bukë e reçel dhe lëngje frutash, apo biskota m...

Magjia e diellit të mëngjesit

Dielli i mëngjesit ka shumë përfitime dhe një ndër to është rënia në peshë. Studiuesit e Universitetit të Çikagos, SHBA u kërkuan 54 pjesëmarrësve tek të 30-at, të ekspozoheshin në dritën e diellit t...