Ushqimet me proteina ju ndihmojnë për humbjen në peshë

Një nga çështjet më të prekshme dhe të rëndësishme është shtimi i peshës, e të gjithë interesohen për metoda sesi t’i heqin kilet e tepërta.

Për humbje të peshës, duket se mëngjeset e mbushura me proteina mund t’ju ndihmojnë të qëndroni më të ngopur gjatë ditës dhe kështu humbisni në peshë.

Ngrënia e vezëve, mishrave dhe ushqimeve tjera me proteina ju ngopin më gjatë dhe e promovojnë djegien e dhjamit kur kombinohen me ushtrime të rregullta fizike.

Shkencëtarët rekomandojnë të hani mes 25 dhe 30 gramëve proteina për t’i gëzuar përfitimet maksimale.

Pin It