Kuvend, sot dekretimi i ministrave

Seanca e sotme plenare, e cila pritet të jetë një betejë debatesh mes palëve pas rikthimit të deputetit Armando Prenga në Kuvend dhe mosmiratimit nga ana e qeverisë të akteve nënligjore të ligjit që ...

Dekretohen ministrat Ahmetaj dhe Ekonomi

Të hënën në mesditë, Presidenca njoftoi zyrtarisht nxjerrjen e dy dekreteve të emërimit të Arben Ahmetajt tek Financat dhe të Milva Ekonomit tek Ministria e Ekonomisë.  Ky akt i jep fund krizës insit...

Mbledhja e qeverisë, miratohen disa zv.ministra të rinj

Këshilli i Ministrave në mbledhjen e radhës vendosi për tre emërime zëvendësministrash, si edhe të prefektit të Lezhës. Ish-shefi i Shërbimit Inteligjent Shqiptar Bahri Shaqiri është emëruar në detyr...