Gripi i shpendëve, MB takim me bizneset e pularive

Ministria e Bujqësisë mblodhi industrialistët e rritjes së pulave në vend në një takim të posaçëm për marrjen e masave ndaj gripit të shpendëve që është shfaqur së fundmi në Europë. Zv.Ministri Roni ...

MB, 20 mln dollarë për sistemin e ujitjes dhe kullimit

Në vitin 2017 Ministria e Bujqësisë do të financojë 20 milionë dollarë për sistemin e ujitjes dhe kullimit, i cili do të shërbejë edhe si mbrojtje nga përmbytjet. Projektbuxheti parashikon që investi...