Ndahet nga jeta pediatri i njohur Polikron Çelo

Pas një sëmundjeje të rëndë, ka ndërruar jetë në moshën 86-vjeçare, mjeku i njohur Polikron Çelo. Ai ishte një ndër mjekët më të njohur pediatër. Polikron Çelo ka lindur në vitin 1932 dhe për shumë v...

Çfarë paralajmëron mpirja e dorës së majtë?

Mpirja e dorës së majtë mund të jetë tregues infarkti, por edhe e sulmit në tru, sidomos nëse mpihet gishti i unazës. Ekspertët e ndihmës së shpejtë thonë se mpirja përhapet përgjatë supeve dhe koshi...

DailyRound, aplikacioni në shërbim të mjekëve

DailyRound, është një shërbim për doktorët i cili kombinon elemente nga rrjeti social dhe të rejat mjekësore. Në DailyRound mjekët mund të kërkojnë këshilla nga kolegë të tjerë të fushës së tyre. Pro...

Si të keni një plakje të shëndetshme ?

    Kur përmendet fjala plakje nuk mendon gjë tjetër veçse sëmundje, dhimbje që nuk dinë të pushojnë , vizita të pafundme te mjeku dhe plot ankesa. Sipas  Dr. Zeki Yenidünya plakja nuk ësht...