Ja kush janë 140 deputetët e rinj

Pesë janë partitë që do të kenë përfaqësuesit e tyre në Parlamentin e ardhshëm. Mandatet do të ndahen si më poshtë: PS: 74 mandate PD: 43 mandate LSI: 19 mandate PDIU: 3 mandate PSD: 1 mandat Emrat e...

Kule e Koni, mohojnë pretendimet e Partisë Demokratik

Ish-rektori Dhori Kule dhe pasardhësi i tij i zgjehdur pak ditë më parë në krye të Universitetit të Tiranës, Mynir Koni e kanë përgënjështruar qëndrimine PD-së për roline ministrit të brendshëm kur u...

PD, 42 vërejtje për draftin e PS

Ndërsa cilësohet i njëanshëm drafti i PS-së për reformën në drejtësi që do t’i dërgohet Komisionit të Venecias, PD rendit 42 vërejtje mbi këtë draft, të cilat sipas opozitës, përjashtojnë de fa...

PD në ndihmë të romëve, duhet ndërhyrje urgjente

Partia Demokratike ka ndihmuar familjet rome të përmbytura nga reshjet e shiut dhe vërshimi i ujit të lumit në banesat e tyre. Rreth 15 familje të zhvendosura tek Misto Mame janë rikthyer në barakat ...