Ja kush janë 140 deputetët e rinj

Pesë janë partitë që do të kenë përfaqësuesit e tyre në Parlamentin e ardhshëm. Mandatet do të ndahen si më poshtë: PS: 74 mandate PD: 43 mandate LSI: 19 mandate PDIU: 3 mandate PSD: 1 mandat Emrat e...

Zhvillohet sot pas 5 vitesh kongresi i PS

Partia socialiste ka nisur sot rreth orës 10:00 kongresin. Sipas rendit të ditës i pari që ka marrë fjalën ka qenë kryetari i partisë njëkohësisht edhe kryeministri i vendit Edi Rama dhe më pas ka vi...

Debat në parlament, Rama –Dule për dekriminalizimin

Edhe këtë të enjte nuk kanë munguar debatet në seancën e radhës parlamentare. Gjatë kësaj të enjteje është vënë re një replikë midis kreut të qeverisë Edi Rama dhe kryetarit të PBDNJ-ësë Vangjel Dule...

Rama: kryetari i PS-së të zgjidhet me referendum

Në mbledhjen e kësaj të mërkure të asamblesë kombëtare të partisë socialiste, kryeministri njëkohësisht edhe kryetari i partisë socialiste ka propozuar referendum në lidhje me çështjen e zgjedhjes së...

PD, 42 vërejtje për draftin e PS

Ndërsa cilësohet i njëanshëm drafti i PS-së për reformën në drejtësi që do t’i dërgohet Komisionit të Venecias, PD rendit 42 vërejtje mbi këtë draft, të cilat sipas opozitës, përjashtojnë de fa...