Rusi, fermeri ndërton stadiumin prej kashte

Në Rusi, Roman Ponomaryov ka ndërtuar një kopje të stadiumit rreth 640 milionë eurosh të St. Petersburgut, por me kashtë. Rusia është e interesuar për të pasur më pak shpenzime gjatë përgatitjeve për...

Konflkti rus, Gjermania akuzon NATO-n

Gjermania akuzon NATO-n për nxitje të luftës me Rusinë me stërvitjet ushtarake në Europën Lindore dhe i bën apel aleancës të përpiqet të përmirësojë dialogun me Moskën. Ishte shefi i diplomacisë gjer...

Ari i zi, Rusia në alarm

Rënia e çmimit të naftës në tregjet ndërkombëtare ka vënë në alarm Rusinë, që kërcënohet nga një krizë mjaft e rëndë ekonomike. Kryeminstri rus Dimitri Medvedev paralajmëroi se vendi duhet të përgati...