Dielli, burimi i mirësive pa fund

Dielli është burim i shumë të mirave, ka një ‘fuqi’ special për shëndetin mendor dhe atë fizik. Larg stresin Dielli ka fuqinë të rikthejë humorin dhe të largojë stresin. Kur ekspozohemi ndaj dritës d...

Prindër, mos i lini fëmijët të ndjekin lajme

Shëndeti mendor është i rëndësishëm për zhvillimin psikologjik të fëmijëve. Televizori është një nga mjetet që ndikon në zhvillimin e këtij shëndeti, konkretisht lajmet. Studimet thonë që gjatë trans...

MindSail, aplikacioni që kujdeset për shëndetin mendor

  Kompania Mindsail ka publikuar një aplikacion për iOS, për të ndihmuar njerëzit në nevojat që kanë rreth shëndetit mendor. “Ju nuk jeni të dëmtuar, nuk jeni të dobët, por jeni njerëz”, thotë për CN...