Studimi, tumoret mund të shkaktohen nga infeksionet

  Një studim i Agjencisë Ndërkombëtare për Kërkimet rreth Kancerit (IARC) ka zbuluar se infeksionet janë shkaktare të tumorit tek një në gjashtë njerëz të diagnostikuar me këtë sëmundje. Kërkues...

Çokollata e nxehtë përmirëson kujtesën

Shkencëtarët thonë se çokollata e nxehtë mund t’ua përmirësojë kujtesën. Kjo pije thuhet se është e para që mund ta përmirësojë rënien e aftësisë njohëse tek të moshuarit, dhe ajo po konsumohet me të...