Spinaqi, hekuri i blertë i stinës

Thënia e nënave se “spinaqi të bën të fortë se ka hekur”, nuk është e vetmja arsye për të cilën duhet t’i konsumojmë gjethet jeshile. Spinaqi është në dispozicion gjatë tërë viti, veçanarisht gjatë d...

Spinaqi, fituesi i çdo gare ushqimore

  Spinaqi fiton çmimin e parë në çdo garë ushqimore për shkak të vlerave ushqyese që ka. Spinaqi përmban shumë vitamina dhe minerale .Që të jetë sa më i fortë, trupi ynë ka nevojë për ushqime të...

Këto ushqime ua forcojnë sistemin imunitar

Ndryshimi i stinës pasohet edhe me ndryshim në ushqimet që konsumojmë. Tashmë jemi në vjeshtë dhe me uljen e temperaturave është më e lehtë për t’u sëmurur. Për të pasur një sistem imunitar të fortë ...