Të rinjtë mes librave, smartfonit dhe shkollës

Studio e ‘Spektrum Jetësor’ kësaj rradhe u përfshi nga zërat e të rinjve. Folëm për rininë, kohën e tyre, angazhimet, çfarë pëlqejnë më shumë, këto e të tjera çështje i sollëm  në 96.4 mh...

Punësimi, DAP nis rekrutimin e të rinjve studentë

Administrata  ka 1000 vende vakante dhe punësimi i tyre do të kryhet nëpërmjet procedurave të DAP, nëpërmjet aplikimeve online dhe testimeve. Ministrja për Inovacionin dhe Administratën Publike Milen...

SPEKTRUM JETËSOR – LIDERSHIPI I TË RINJVE

SPEKTRUM JETËSOR – LIDERSHIPI I TË RINJVE (14.03.2016) Ne studio me Viola Xhafa (perfaqesuese e AIESEC Albania) dhe Elsa Cerpja (koordinatore prane IDMC). Çdo te thote te jesh lider i vetvetes,...