Të rinjtë mes librave, smartfonit dhe shkollës

Studio e ‘Spektrum Jetësor’ kësaj rradhe u përfshi nga zërat e të rinjve. Folëm për rininë, kohën e tyre, angazhimet, çfarë pëlqejnë më shumë, këto e të tjera çështje i sollëm  në 96.4 mhz me Arsejda Gjyli, Renilda Lleshi , Blerta Todori.

Intervistën e plotë mund ta ndiqni në soundcloud.com

 

https://soundcloud.com/spektrum-group/te-rinjte-mes-librave-smartfonit-dhe-shkolles

Pin It