Venecianët të pakënaqur nga turistët

 “Turistë, ikni që këtu, po e shkatërroni këtë zonë”, shkruhej në posterat që banorët e Venecias kanë vendosur në muret e qytetit. Posterat armiqësor, të shkruar në anglisht në mënyrë që të kuptohen ...

EuropianBest Destination, Ksamili nje plazh europian

  Europian Best Destination, shumë pranë hapjes së sezonit veror, fton udhëtarët që të vizitojnë një ndër plazhet më të mira të Europës për 2016: as më pak dhe as më shumë se sa Ksamili ynë. “ A...