8 zgjedhjet më të mira për mëngjes

Kos i bërë vetë, tërshërë, fara lini, fruta pylli, 1 lugë mjaltë, pak kanellë “Ky mëngjes është i përshtatshëm për të gjithë ata që duan të kontrollojne peshën dhe metabolizmin e yndyrnave dhe sheqer...