Si të shpëtoni nga temperaturat e larta?

Mbyllni dritaret dhe perdet. Ky detaj mund t’ju duket i parëndësishëm, por shumica e të nxehtit vjen nga dritaret. Marrja e këtyre masave do të lejojë uljen e temperaturave brenda shtëpisë në disa gr...

Dritarja që shndërrohet në ballkon

Kompania daneze Entreprise Brisacier, e njohur për prodhimin e dritareve, ka ofruar një zgjidhje për të gjithë ata që nuk mund të kenë ballkonin që dëshirojnë. Bëhet fjalë për një dritare që shndërro...

Ndjesia e pritshmërisë ? Ja zgjidhja..

  Natyra njerëzore vazhdimisht  vlerëson veprime të caktuara, si e tillë ndodh që jo në çdo gjë të jemi objektivë. Këto janë pikërisht pritshmëritë tona, të cilat ndikojnë në pëlqimin e librave ...

Ilaçet kundër pagjumësisë, a duhet t’i përdorim?

Problemet me gjumë janë sfidë për shumë persona që përballen me një gjë të tillë. Gjumi shpeshherë kthehet në një sfidë për shumë persona. Netët e gjata pa gjumë shkaktojnë lodhje dhe mungesë përqënd...

Amnistia, Manjani: Duhet një zgjidhje më eficente

Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, shpreh dyshimet e tij për efikasitetin e amnistisë. Sipas tij amnistia nuk është një zgjidhje afatgjatë, prandaj duhet ndryshuar mënyra e ndjekjes penale në tërës...

Microsoft gjen zgjidhjen për të gjithë gjumashët

Microsoft ka krijuar një aplikacion të ri alarmi për të zgjuar të gjithë ata që vështirësohen në zgjim. Aplikacioni, i quajtur ‘’Mimicker Alarm’’, mund të fiket vetëm nëse përdoruesit kryejnë një nga...