Të bësh ski në Sahara, shkretëtira zbardhet nga dëbora

Pas plot 37 vitesh, në qytetin e vogël Ain Sefra të Saharës, ka rënë borë e dendur për disa orë me radhë, duke bërë që sipërfaqja të mbulohet me masën që arrin deri në një metër.

Fëmijët dhe të rinjtë janë kënaqur duke rrëshqitur nëpër dunat e rërës, pjerrtësia e së cilave ishte e përkyer për këtë lojë.Mirëpo, aty nuk kanë kaluar mirë udhëtarët dhe shoferët. Për pasojë, shumë njerëz nuk kanë shkuar në punë, derisa forcat për mbrojtjen e ambientit janë mobilizuar, që të ndihmojnë ata që janë bllokuar.

Në fotografitë e postuara më poshtë, mund të shihni peizazhet e shkretëtirës që janë mbuluar nga shtresa e bardhë e borës.

sahara-9_1484966423-1525126

 sahara-6_1484966425-7565451

sahara-7_1484966424-7129076

sahara-8_1484966423-8909968

sahara-5_1484966423-2725895

sahara-1_1484966423-8794750

sahara-2_1484966424-2074633

sahara-3_1484966424-2445977

sahara-4_1484966425-9558386

Pin It