Visare Shqiptare – Guidat turistike në “Pashaj Travel”

Ishim në studion e “Visare Shqiptare” me Glidona Daci, organizatore e guidave turistike pranë Pashaj Travel.

Folëm për aktivitetet, eksperiencat e hapjes së një shtegu të ri si  dhe mënyra si organizohet një ditë udhëtimi.

Pin It