Prezantohet java e praktikave profesionale në Shqipëri

Për të dytin vit rradhazi, SwissContact organizon Javën Evropiane të Aftësive Profesionale. Në datat 20-24 Nëntor kompani dhe institucione të shumta në të gjithë Evropën do të organizojnë qindra akti...

Si të argëtoheni në fundjavë pa shumë shpenzime

Kjo është një listë që ju tregon se si mund të argëtoheni në fundjavë pa zbrazur kuletën dhe pa shumë veshtirësi. Tani mund t’i jepni fund të gjitha dyshimeve dhe fundjavave pasive. Shko në park Merr...

Tirana e 29 Nëntorit, çfarë të ndiqni e ku të shkoni

Këtë 29 Nëntori  qyteti dhe institucionet e artit do të gjallojnë me aktivitetet e artit, shfaqjet, instalacionet, filmat duke e kthyer “Natën e Bardhë” shqiptare  një event kulturor që e afron Tiran...