40 fotografitë më të bukura nga iPhone

Të gjitha fotografit janë realizuar me iPhone, pa përfshirë kamera apo pajisje të tjera shtesë. Këto janë 40 fotografitë më të bukura që janë realizuar gjatë vitit 2016.

iPhone ndoshta nuk ka kamerën më të mirë të smartphone-ve, por fotografët i dashurojnë pajisjet e Apple për qëndrueshmërinë, thjeshtësinë, dhe saktësinë në ngjyra.

3637

2

16

34

1

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

35

38

39

40

Pin It