60 diplomatë kundër Trump, rrezik për sigurinë e SHBA

720x405-GettyImages-481233084

60 diplomatë republikanë kundërshtojnë Donald Trumpin si kandidat për president, duke vlerësuar se propozimet e tij dëmtojnë sigurinë e Shteteve të Bashkuara. Mes tyre ka anëtarë me ndikim në Partinë Republikane që hedhin poshtë deklaratat e Trumpit kundër myslimanëve, si dhe kërkesën e tij që Meksika të financojë ndërtimin e murit në kufirin me Amerikën.

Pin It