Arti i shfaqur në rrugë/Foto

Arti mund të shfaqet në mynyra dhe vende të ndryshme. Shikoni fotot e mëposhtme

 

Grenoble, Francë

© NEVERCREW

Washington, SHBA

© Douglas Hoekzema (hoxxoh)

Bergen, Norvegji

© afk_artworks

San Pablo del Monte, Meksikë

© Hesiucka Jolubacku

Esteli, Nicaragua

© XAV

Anderlecht, Belgjikë

© Smates

Los Angeles, SHBA

© astro

Spanjë

© tetiroelcuento/twitter

Zvicër

© Felice Varini

Lisbonë, Portugali

© Andrea Tarli

Berlin, Gjermani

© Molekuele

Bali

© Arte y muros

Montréal, Kanada

© Seth Globepainter

St. Petersburg, Rusi

© Muzei strit-arta

California, SHBA

© Mark Schneider Fine Jewelry

Buenos Aires, Argjentinë

© martinronmural

Lucerne, Zvicër

© NEVERCREW

Berlin, Gjermani

© EVOL

Assago, Itali

© NEVERCREW

Los Angeles, SHBA

© astro

Portugali

© Odeith

Hsinchu, Tajvan

© BrendanTheBlob

California, SHBA

© John Pugh

Ecatepec de Morelos, Meksikë

© John Pugh

Hamburg, Gjermani

© tenten (1010)

Venice, Itali

 

Pin It