Biblioteka mahnitëse ne Kinë me 1.2 milion libra

Kina ka hapur në Qarkun Kulturor Binhai të qytetit Tianjin-it një bibliotekë pesëkatëshe, e projektuar nga firma holandeze MVRDV

Ajo është rreth 34 mijë metra katrorë dhe mund të mbajë deri 1.2 milion libra. E përfunduar vetëm për tre vjet, biblioteka përmban zona gjigande leximi , hapësira  takimi dhe dhoma kompjuterike.

  

Pin It